Maritime sprængninger

I samarbejde med dygtige kollegaer / samarbejdspartnere tilbyder vi sprængninger i og under vand. Arbejde under vand er en tungere / langsommere proces end at arbejde på landjorden, og meget arbejde er endvidere begrænset af et mindre udvalg af værktøj og svære arbejdsstillinger. Derfor er sprængning og muligheden for at kunne udføre sprængninger under vandet, et rigtigt godt kort at have på hånden. Undervandssprængninger er af og til det eneste rigtige eller endog det eneste mulige. Vi har gennem tiden forestået rigtig mange forskellige typer sprængninger under vand, og vores brede erfaringsbase sikrer kunden et højt niveau af tryghed, sikkerhed og effektivitet.

Ring eller skriv og hør mere om sprængning og sprængningsarbejde i og under vand.Jysk Sprængnings Tjenestes sprængningsarbejde

Vi tilbyder sprængning og væltning af høje konstruktioner. F.eks. sprængning af siloer, sprængning af skorstene, eller sprængning af stålkonstruktioner, eksempelvis radio- eller højspændingsmaster, kedelbygninger eller foderstofsiloer af stål.

Vi tilbyder også sprængning af fundamenter fra bygninger, vindmøller, højspændingsmaster osv. Endvidere yder vi sprængteknisk assistance i forbindelse med afkortning af sekantpæle og piloteringspæle osv. .

Kontakt os idag

©
Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "Y" in /home/www/xn--sprngning-i3a.dk/inc/footer.php:33 Stack trace: #0 /home/www/xn--sprngning-i3a.dk/maritime-spraengninger.php(63): require() #1 {main} thrown in /home/www/xn--sprngning-i3a.dk/inc/footer.php on line 33